Siaran Langsung Malaysia vs Taiwan 29 Jun 2011

Siaran Langsung Malaysia vs Taiwan 29 Jun 2011 |  Live Streaming Malaysia vs Taiwan / Chinese Taipei 29/6/2011


Siaran Langsung Malaysia vs Taiwan 29 Jun 2011 akan disiarkan di Astro Arena secara live bermula jam 8.30 malam di saluran 801. Manakala tiada sebarang naklumat bahawa siaran lansung ini akan disiarkan di RTM/TV1 sehingga ke saat ini. Jadi jangan lupa untuk menyaksikan perlawanan yang dijangka sengit ini yang dibawakan secara langsung dari Stadium Nasional Bukit Jalil, sebelum skuad negara bertandang pula ke Taiwan pada 3 Julai untuk perlawanan kedua pusingan kelayakan piala dunia Taiwan vs Malaysia 3 Julai 2011.

Hanya bekalan kemenangan dan jumlah jaringan gol yang selesa yang perlu dicari skuad negara sebelum ke Taiwan untuk aksi timbal balik itu nanti. Malaysia harus menggunakan kesempatan beraksi di laman sendiri untuk mencari bekalan selesa untuk perlawanan kedua yang dijadualkan pada 3 Julai ini.

Jadi kepada sesiapa yang berminat untuk memberi sokongan kepada skuad negara di stadium, bolehla mendapatkan tiket perlawanan Malaysia vs Taiwan pada tarikh perlawanan bermula jam 3 petang. Butiran harga tiket boleh disemak DISINI. Bagi yang tidak dapat menyaksikan siaran langsung di astro arena pertemuan Malaysia vs Taiwan ini, link live streaming Malaysia vs Taiwan 29 Jun 2011 akan diusahakan untuk anda. 

Seperti biasa, keputusan terkini perlawanan ini, akan diupdate disini dari masa ke semasa...Mampukah skuad senior negara mengulangi kejayaan skuad Olimpik mara ke pusingan ketiga kelayakan olimpik yang undian pusingan ketiga akan diadakan pada 7 julai 2011 ini.

*info terkini 28/6/2011- ada siaran langsung malaysia vs taiwan 29 jun 2011 ini di rtm tv1, dan rtm akan mula menyiarkan siaran langsung piala malaysia 2011 ini..bermula perlawanan piala malaysia nanti..nantikan sahaja berita ini...carian : malaysia vs taiwan, malaysia vs taiwan 2011, kelayakan piala dunia 29 jun 2011, malaysia vs taiwan siaran langsung rtm, siaran langsung astro arena malaysia vs taiwan/chinese taipei, live streaming malaysia vs taiwan,

2 comments:

  1. adik dah menunjukkan kemampuan kini giliran abng pula tunjuk kehandalan!!

    ReplyDelete
  2. mohon kbenaran amek gmbr bendera :P heheh malaysia boleh!!

    ReplyDelete

Popular Posts