Siaran Langsung Malaysia vs Chelsea 21 Julai 2011 | Live Streaming



Siaran Langsung Astro Malaysia vs Chelsea 21 Julai 2011| Live Streaming


Perlawanan Persahabatan Malaysia lawan Chelsea akan berlangsung pada 21 Julai ini, bermula pada jam 8.45 malam di Stadium Nasional Bukit Jalil.  Siaran langsung perlawanan ini masih belum diputuskan oleh pihak Astro sama ada akan mengadakan siaran langsung Malaysia vs Chelsea 21 julai 2011 di astro arena atau tidak. Jika dilihat dari perlawanan Malaysia vs Liverpool tempoh hari, ia memerlukan sehingga saat terakhir sebelum pihak Astro mengumumkan siaran langsung di Astro Arena perlawanan tersebut. Jadi apakah ini juga akan berlaku untuk siaran langsung Astro Arena Chelsea lawan Malaysia 21 julai 2011 ini, disaat terakhir juga..

Namun yang pasti menurut sumber, tiada siaran langsung Malaysia vs Chelsea di rtm/tv1/tv2 pada 21 Julai 2011 ini. Ini berikutan hak penyiaran bola sepak yang masih dipegang Astro. Setelah mendapat rungutan ramai pihak, barulah Astro mengumumkan siaran langsung di Astro Arena perlawanan Malaysia vs Liverpool tempoh hari. Dan ianya juga dikatakan berdasarkan julan tiket perlawanan yang mencecah 80% untuk satu liputan siaran langsung boleh dibuat.

Namun, jangan bimbang JR akan memberi setiap informasi dan update perkembangan isu siaran langsung perlawanan Malaysia vs Chelsea ini setiap masa. Dan segala informasi terkini berkenaan siaran langsung ini, ada atau tiada akan diberitahu kelak..Jika tiada siaran langsung di Astro, link live streaming Malaysia vs Chelsea 21 Julai 2011 akan disediakan DISINI<<------

Keputusan terkini/penuh perlawanan Malaysia lawan Chelsea 21 julai 2011 ini dan video gol highlights perlawanan akan diupdated selepas tamat perlawanan.

**updated terkini 2pm 21 julai 2011- sebentar tadi ada iklan di astro mengatakan ada live malaysia vs chelsea 21 julai 2011..jam 8.45 malam..di saluran 801 & 617..harap maklum...






tags : malaysia vs chelsea, malaysia vs chelsea 2011, malaysia lawa chelsea, malaysia lawan chelsea 2011, siaran langsung malaysia vs chelsea, siaran langsung malaysia lawan chelsea, siaran langsung malaysia vs chelsea astro arena 801, siaran langsung astro chelsea vs malaysia 21 julai 2011, chelsea lawan malaysia 2011, siaran langsung chelsea vs malaysia 2011 astro, siaran langsung astro supersport chelsea vs malaysia 21 julai 2011, ada atau tiada siaran langsung malaysia lawan chelsea 21 julai 2011, malaysia chelsea disiarkan, malaysia vs chelsea siaran langsung, chelsea vs malaysia 21 julai 2011, chelsea lawan malaysia siaran langsung astro, siaran langsung rtm malaysia vs chelsea, rtm malaysia lawan chelsea, live malaysia vs chelsea 21 julai 2011, livescore malaysia vs chelsea, online streaming malaysia vs chelsea 21 julai 2011, live streaming malaysia vs chelsea 21 julai 2011, live streaming chelsea vs malaysia 21 julai 2011, keputusan malaysia vs chelsea, live streaming video chelsea vs malaysia u23, senarai pemain malaysia vs chelsea 21 julai 2011
malaysia vs chelsea 2011 live astro arena,chelsea vs malaysia 2011 astro, siaran langsung malaysia lawan chelsea,astro arena malasia vs chelsea 2011,perkembangan terkini jualan tiket chelsea vs malaysia,perlawanan malaysia vs chelsea disiarkan di tv1,bola malaysia lawan chelsea, malaysia lawan chelsea disiarkan astro,malaysia vs chelsea disiarkan, chelsea vs malaysia disiarkan tak,siaran langsung malaysia vs arsenal rtm 1, astro arena malaysia vs chelsea, chesea malaysia astro, malaysia vs chelsea 2011 channel, malaysia vs arsenal 2011 result blogspot

6 comments:

  1. kenapa asyik pasal bola T____T hahahahha

    ReplyDelete
  2. pasti ada..kalau ramai yang beli tiket..heheh

    ReplyDelete
  3. sory bro..cuba tgk logo FAM kat gambar tu...mcm ada tak kena..hehe

    ReplyDelete
  4. @Anonymous haha..akhirnya ade jugak yang nmpk...

    ReplyDelete

Popular Posts