FREE DOWNLOAD HANTU BONCENG 2011 | SINOPSIS & TRAILER

SINOPSIS HANTU BONCENG 2011 FREE DOWNLOAD| KONTROVERSI FILEM HANTU BONCENG


Hantu Bonceng filem terbaru arahan Ahmad Idham lakonan utama Zizan telah berjaya mencipta satu lagi kutipan box office sejak ia mula ditayangkan. 5 juta dalam masa 5 hari, sudah pastinya filem ini mempunyai sesuatu yang menarik untuk dipersembahkan. Respon penonton cukup memberangsangkan hampir 90% memberikan 4-5 bintang bagi filem bergenre komedi seram ini. Sehingga penyanyi no 1 negara Dato Siti Nurhaliza menyifatkan beliau puas hati menonton filem ini,

Kontroversi sememangnya tidak pernah lari dari dunia hiburan ini. Begitu juga dalam permulaan tayangan filem ini, dimana ada cakap-cakap yang menyatakan penggunaan ayat bacaan Al-Quran atau azan dalam filem ini seperti mempersendakan agama, namun ianya lantas di sangkal oleh pengarahnya yang menyatakan tujuan penggunaan Azan adalah supaya penonton islam memahami kekuatan dan keistimewaan setiap ayat suci Al-Quran dalam kehidupan seharian.

Sinopsis Filem Hantu Bonceng 2011

Mengisahkan Amran(Johan) seorang budak Delivery yang sering terlibat dengan perlumbaan motor Drag secara haram. Cerita bermula apabila Amran memenangi satu perlumbaan drag haram dan di beri habuan seorang bohsia (Maya). Bohsia itu telah membonceng motor Amran untuk di bawa ke port. Malang tidak berbau apabila motor Amran telah dilanggar lori semasa keluar simpang.

Bohsia itu mati ditempat kejadian dan Amran telah dikejarkan ke hospital. Hidup Amran mula berubah selepas kejadian tersebut. Setiap malam Amran akan dihantui oleh Bohsia itu. Amran tension dan meminta bantuan kawan karibnya Kunyit. Mereka bersama telah berikhtiar dengan pelbagai cara untuk menghapuskan badi Amran itu. Tanpa mereka sedari, mereka mula menjadi baik dan mula menghargai kehidupan mereka dan tidak lagi terjebat dengan aktiviti yang tidak sihat itu.
trailer hantu bonceng 2011 youtube 


Babak menarik dalam Hantu Bonceng 2011


tags : KONTROVERSI FILEM HANTU BONCENG, HANTU BONCENG 2011, FILEM HANTU BONCENG DOWNLOAD, FREE DOWNLOAD HANTU BONCENG 2011, KUTIPAN HANTU BONCENH CECAH BOX OFFICE, HANTU BONCENG PERSENDA ISLAM?,KONTROVERSI FILEM HANTU BONCENG DIDAKWA PERSENDA AGAMA, AHMAD IDHAM NAFI HANTU BONCENG HINA ISLAM, HANTU BONCENG MEDIAFIRE, DOWNLOAD HANTU BONCENG 2011, SINOPSIS HANTU BONCENG 2011, TRAILER YOUTUBE HANTU BONCENG, BABAK MENARIK FILEM HANTU BONCENG,No comments:

Post a Comment

Popular Posts