PESERTA REALITI TV BIG BROTHER BRAZIL DIROGOL LIVE HADAPAN 8 JUTA PENONTON

PESERTA REALITI TV BIG BROTHER BRAZIL DIROGOL SECARA LIVE DIHADAPAN 8 JUTA PENONTON


Program realiti Big Brother versi Brazil mencetuskan kegemparan di negara tersebut apabila salah seorang pesertanya dirogol secara langsung di dalam kaca televisyen. 
Model, Daniel Echaniz dituduh mengambil kesempatan meratah tubuh pesaingnya, Monique Amin selepas berakhirnya satu program keramaian. 
Dalam episod terbaru Big Brother Brasil itu, yang disaksikan kira-kira lapan juta penonton, menunjukkan Echaniz naik ke katil Monique sewaktu wanita tersebut sedang tidur dalam keadaan mabuk. 
Kemudian dia menggeselkan tubuhnya dengan wanita itu sebelum berselimut. 
Monique yang berusia 23 tahun itu dikatakan tidak begitu sedar terhadap kejadian yang menimpa dirinya kesan daripada pengaruh alkohol.
Polis mengambil masa kira-kira tiga jam untuk mengambil keterangan Monique berhubung kejadian itu sebelum membawanya ke hospital bagi menjalani pemeriksaan kesihatan.

Echaniz akhirnya disingkirkan serta-merta dari rancangan realiti tersebut dan bakal berhadapan hukuman penjara di antara enam ke 10 tahun jika disabitkan dengan kesalahan 
tags:  KES ROGOL PESERTA REALITI TV, PROGRAM REALITI BIG BROTHER BRASIL, BIG BROTHER BRASIL, GAMBAR PESERTA DIROGOL BIG BROTHER BRASIL, KONTROVERSI REALITI TV, DIROGOL DEPAN KHALAYAK RAMAI, WANITA DIROGOL SECARA LIVE, KES ROGOL TERKINI, DIROGOL PESERTA LELAKI, MONIQUE BIG BROTHER BRASIL, GAMBAR MONIQUE BIG BROTHER, GAMBAR ROGOL, 

No comments:

Post a Comment

Popular Posts