FREE DOWNLOAD MAEL LAMBUNG 2012

FREE DOWNLOAD FILEM MAEL LAMBUNG 2012 HULKSHARE mkv,rmvb,avi fileSinopsis Mael Lambung :

Mael Lambung (Zizan Razak) merupakan seorang penarik kereta yang cukup dikenali di Kuala Lumpur. Hidupnya mula berubah dan menjadi kelam kabut apabila bertemu dengan Maria (Juliana Evans) yang meminta pertolongan darinya untuk menyelamatkan diri daripada penjahat.  
Pelarian mereka untuk menyelamatkan diri membawa Mael dan Maria ke Terengganu yang juga kampung halaman Mael. Rupa-rupanya Mael telah lama meninggalkan negeri kelahirannya ini kerana membawa diri. 
Di kampung, Mael kembali bertemu dengan Rozie (Shenthy Feliziana), bekas kekasihnya yang kini telah bergelar tunangan kepada Tiger (Taiyudin Bakar). Konflik mula timbul apabila Tiger tidak menyenangi kepulangan Mael kerana cemburu dengan hubungan yang pernah terjalin di antara Mael dan Rozie sebelum ini. 
Penjahat memburu Maria kerana mahukan mikrocip yang mengandungi maklumat tender projek kerajaan itu akhirnya dapat menjejaki mereka di Terengganu. Apakah yang berlaku seterusnya?

trailer mael lambung :

Download Link.
tags : MAEL LAMBUNG FREE DOWNLOAD, MEDIAFIRE MAEL LAMBUNG DOWNLOAD, DOWNLOAD FILEM MELAYU 2012, MALAY MOVIE DOWNLOAD, DOWNLOAD MAEL LAMBUNG,DOWNLOAD FREE MOVIE, NEW MALAY MOVIE DOWNLOAD, MAEL LAMBUNG MEDIAFIRE, MKV MAEL LAMBUNG DOWNLOAD FILE, MUAT TURUN FILEM PERCUMA, MUAT TURUN MAEL LAMBUNG, MAEL LAMBUNG MOVIE FREE DOWNLOAD,FREE MOVIE, DOWNLOAD MAEL LAMBUNG,ZIZAN MAEL LAMBUNG,

No comments:

Post a Comment

Popular Posts