Tonton Karak 2011 Secara Online | Watch Online


Filem Karak 2011 adalah sebuah filem keluaran Krustudio hasil arahan yusry abdul halim. Filem ini dibintangi oleh Shahir AF8, Kilafairy dan ramai lagi. Filem ini dikatakan hasil pengalaman sebenar dan difilemkan dan diolah untuk menghasilkan sebuah filem bergenre seram. Menurut pengarahnya, filem ini adalah lain dari filem seram yang lain dan 'hantu' atau entiti yang dipaparkan adalh berbeza daripada filem seram yang lain. Sejauh mana dakwaan beliau, hanya penonton sahaja boleh menilainya.

Kebetulan malam jumaat keliwon ni, JR ingin berkongsi bagi sesiapa yang belum lagi menonton filem ini dan malas nak download filem karak 2011 samada dari mediafire link atau megaupload ( SKMM sudah sekat ) bolehlah tonton filem karak 2011 secara online melalui youtube..sebelum diremove...dan anda sendiri boleh memberi berapa rating untuk filem ini..

Bagi yang nak tonton filem online melayu atau inggeris baru nantikan nya disini..kalau ada..


TONTON FILEM KARAK 2011 ONLINE STREAMING


QUALITY GAMBAR OK...

RATING : 4/5 ..kot...xberani tengok sorang-sorang..hehe


credit to kyazid85movie


10 comments:

  1. @Terbelog xpe da gtau yusry,,umah selang bpe block je ;)

    ReplyDelete
  2. cite laen xde kew...kl gangster kew...hehe

    ReplyDelete
  3. @Lalalilillulu kl gangster..xkontek shoul lagik hehe..

    ReplyDelete
  4. @ _Miss.Jannah_ ade..nk ke..http://amani-blog4u.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. @Pojiekyra pe barang ni..haha,,saya pun tgk..main skip2 je..ending cm ngarut je haha

    ReplyDelete

Popular Posts