GURU DIUGUT SEBAR GAMBAR BOGEL DAN VIDEO SEKS

GURU DIUGUT SEBAR GAMBAR BOGEL DAN VIDEO SEKSSeorang guru kini dalam ketakutan selepas dipaksa membayar RM50,000 oleh bekas teman lelakinya bagi mengelakkan gambar bogel dan video seks miliknya tersebar di laman sosial Facebook.

Wanita yang hanya mahu dikenali sebagai Tan, 30, berkata, dia telah berpisah dengan lelaki berkenaan yang dikenali sebagai Lai, 34, pada 3 Disember lalu.

Katanya, dia tidak menyangka lelaki itu sanggup bertindak demikian disebabkan perasaan tidak puas hati dengan keputusannya yang mahu berpisah.

“Saya mengenalinya menerusi seorang rakan, bagaimanapun saya tidak sangka dia telah berkahwin, malah mempunyai seorang anak perempuan berusia lima tahun tidak lama selepas kami bersama,” katanya pada sidang akhbar di Pejabat Biro Pengaduan dan Perkhidmatan Awam MCA di sini semalam
.

Mengulas lanjut, kata Tan, lelaki yang bekerja sebagai jurujual itu sebelum ini beberapa kali mengugut mahu membunuh diri setiap kali dia meminta untuk berpisah menyebabkan dia membatalkan niatnya itu dalam tempoh tiga tahun bercinta.

-Sumber : kosmo 

.
.
Tags : UGUT SEBAR GAMBAR BOGEL DAN VIDEO LUCAH, VIDEO LUCAH GURU CINA, GAMBAR BOGEL GURU DISEBAR KE LAMAN SOSIAL, BLOG LUCAH MELAYU, LAMAN WEB LUCAH MELAYU, MALAYSIA PORNTUBE, MALAY PORN, LUCAH MELAYU ,GAMBAR BOGEL MELAYU, DOWNLOAD

No comments:

Post a Comment

Popular Posts