VLOG MAT LUTHFI - NEW ALBUM | VLOG TERBEST SETAKAT INI



Siapa Mat Luthfi ni ?..Kalau search engine google Mat luthfi mesti akan keluar macam-macam mengenai video yang mamat ni keluarkan di youtube melalui akaun Matluthfi90...Apa yang menarik dan best sangat mengenai mat luthfi ni?..Vlog yang dia hasilkan..serius best..dan yang terbaru vlog new album dari mat luthfi..Beliau kini ada di Australia ?..betulkah...


Mula-mula nampak agak sengal disitu..tetapi bila kita ikuti video tersebut dan..NAH!..diakhir video terselit satu prasa yang amat mendalam maknanya..sesuai dengan vlog tersebut...

video matluthfi - new album


" plastik - sampah yang paling banyak atas bumi ni "  - mungkin terlalu ramai yang terikut-ikut k-pop..hm....


p/s : tak tahu berapa kali JR tengok video ni...lagu paling best..' hantu lampu '..haha


11 comments:

  1. he is genius..
    mesej akhir betol2 mendalam, double meaning

    ReplyDelete
  2. suka video dia . dengan loghat utara yang piau . hee :)

    ReplyDelete
  3. singgah malam..

    dia kreatif ..sebab tu dia boleh buat apa yang orang tak boleh :D

    ReplyDelete
  4. suka dia dgn anwarhadi...=)
    awesome !

    ReplyDelete
  5. @Aman Ibrahim video yang ni mmg best..yg lain xtgk lagi sebenarnye hehe

    ReplyDelete
  6. @ezzah betul..terkeluar juge loghat tu

    ReplyDelete
  7. @M Fizan kreatif satu..+ pndai edit video

    ReplyDelete

Popular Posts