OSMAN KERING MENINGGAL DUNIA ??

PELAKON OSMAN KERING MENINGGAL DUNIA ??



Pelakon komedi Osman Kering yang sebelum ini menyepi dikatakan akibat tidak sihat dan menghidap penyakit batuk kering atau TB kini dikhabarkan telah meninggal dunia sebentar tadi jam 7.00 malam di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM).

Menurut anak lelaki Osman Kering atau nama sebenarnya Osman Kassim, bapa beliau meninggal dunia sekitar jam 7.00 malam tadi & jenazah allahyarham kini berada di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM).

Maklumat awal mengatakan Osman Kering meninggal dunia akibat penyakit batuk kering. Ini adalah informasi yang diterima dari beberapa page di facebook.

Namun sejauh mana benarnya hal ini??..

-sumber  -rotikaya.com

**menurut satu sumber Osman Kering hanya pengsan dan sedang kritikal di HUKM...dan belum meninggal dunia..


**blog rotikaya.com telah pun membetulkan kenyataan pada artikel mengenai hal ini...


**blog sensasi gosip selebriti dan artis, beautifulnara juga ada mengeluarkan kenyataan tentang perkara ini..


**jika osman kering belum meninggal dunia, sama-sama kita doakan untuk kesejahteraan dan kesihatan beliau...


**ish...soal hidup mati pun boleh tersilap..



















tags : OSMAN KERING, OSMAN KERING MENINGGAL DUNIA. BERITA TERKINI OSMAN KERING, PELAWAK DAN PELAKON OSMAN KERING MENINGGAL DUNIA, HUKM,OSMAN KERING MATI, OSMAN KERING SAH MENINGGAL DUNIA, OSMAN KERING MENINGGAL AKIBAT BATUK KERING?, GAMBAR TERBARU OSMAN KERING, OSMAN KERING MASUK HOSPITAL, PENYAKIT OSMAN KERING, ARWAH OSMAN KERING,


5 comments:

  1. masih dalam ward icu.....info salah.....cuba selidik sebetulnya sebelum sebarkan info....

    ReplyDelete
  2. beliau sedang kritikal sekarang

    ReplyDelete
  3. eh yg ni apa pula
    http://mlmsms2u.blogspot.com/2012/06/roti-kaya-dapat-maklumat-salah-osman.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+1malaysiasmsmy+%28alcatraz77+punya+blog...%29

    ReplyDelete
  4. terjumpa info ni, pasal batuk kering… sharing is caring :) - Rawatan dan Langkah Pencegahan Batuk Kering (Tibi)

    ReplyDelete
  5. Itu lah jadi nyer bila masing2 nak jadi yg paling cepat sebar berita. Dapat berita baru khabar2 angin dah kelam kabut nak siarkan.. Mcm mana orang nak percaya dgn berita di malaysia kalau begini lah gayanya...

    ReplyDelete

Popular Posts