SHARNAAZ AHMAD DAN SHILA AMZAH BERGADUH DI TWITTER ? KERANA TAUFIK BATISHA- INI PENJELASANNYA

SHARNAAZ AHMAD MAKI SHILA AMZAH DI TWITTER DISEBABKAN TAUFIK BATISHA DI ANUGERAH PLANET MUZIK 2012 ? PENJELASANNYA


Alahai, apa nak jadi ni, dulu Tizz dan Remy sekarang Shila dan Sharnaaz pula. Gempar baru-baru ini apabila dua pasangan kekasih yang kerap bersama iaitu Shila Amzah dan Sharnaaz Ahmad dikatakan bergaduh di twitter.

Perkara ini berlaku sebaik sahaja selesai Anugerah Planet Muzik 2012 yang mana Shila Amzah menerima anugerah penyanyi wanita terbaik. Dalam anugerah itu, Shila telah berduet dengan penyanyi Singapura iaitu Taufik Batishah.

Semasa menyampaikan anugerah, Shila sempat mengusik Sharnaaz yang dikatakan telah menghilangkan diri sebaik beliau menyanyikan lagu bersama Taufik di pentas disebabkan marah dan cemburu.

Hadirin menganggap ini sebagai gurauan namun diluar lain yang terjadi. Apabila akaun twitter sharnaaz dilihat mengeluarkan beberapa status seperti memarahi Shila Amzah berkenaan duet bersama Taufik Batisha.


Namun keesokkan harinya, beliau memohon maaf dan mengatakan akaun twitternya telah dihack individu tidak bertanggungjawab. Dan Shila Amzah sendiri mengesahkan yang kekasihnya itu melayannya dengan baik.

Betul ke ni?..Dulu Shila pun pernah akui Sharnaaz ni panas baran orangnya...Apa-apa pun semoga bahagia lah yer...Tags : SHILA AMZAH GADUH DENGAN SHARNAAZ, SHARNAAZ AHMAD MAKI SHILA AMZAH DI TWITTER, SHILA DAN SHARNAAZ BERGADUH KERANA TAUFIK BATISHA?, SHARNAAZ AHMAD JELES/CEMBURU SHILA AMZAH DUET NYANYI DENGAN TAUFIK BATISHA, TAUFIK BATISHA PUNCA SHARNAAZ AHMAD MARAH SHILA AMZAH, SHARNAAZ AHMAD KEKASIH SHILA AMZAH MERAJUK, SHILA AMZAH BERTUNANG?, SHILA AMZAH DAN SHARNAAZ AHMAD BERKAHWIN?. PERKAHWINAN SHILA AMZAH DAN SHARNAAZ AHMAD, GAMBAR TWITTER SHILA GADUH DENGAN KEKASIH, AKAUN TWITTER DIHACK SHARNAAZ AHMAD BERI PENJELASAN ISU MAKI GADUH DENGAN SHILA AMZAH, SHILA AMZAH DUET DENGAN TAUFIK BATISHA DI ANUGERAH PLANET MUZIK 2012, SHILA AMZAH SHARNAAZ AHMAD PUTUS CINTA ?

3 comments:

  1. sabar aje lah.....

    ReplyDelete
  2. Gua terbayang cara lelaki ni bercakap dalam drama WARKAH CINTA MAT ROCK... gila la ayat mcm tu terang2 kat Twitter... kene hack sehari tu je ke? Bagi manusia, walau cinta ssorng, beraqal skit. bila dh nmpk kapel kita prangai mmg jahanam, let go je la.

    ReplyDelete
  3. Hmm... Moga2 semua ni berakhir dgn baik... : )

    ReplyDelete

Popular Posts