Maharaja Lawak Minggu 8 | Siapa Bakal Diundi Masuk | 20 Mei 2011Kumpulan R2 Diundi Masuk Semula Ke dalam Maharaja Lawak Minggu ke 8. Mungkin ini yang akan terjadi pada malam ini. Sekali lagi gelanggang Maharaja Lawak akan menjadi tumpuan setelah pada minggu 7, telah diumumkan bahawa akan berlaku ML Masuk iaitu undi masuk peserta Maharaja Lawak yang telah tersingkir sebelum ini.

Jadi, gelanggang Maharaja Lawak minggu ke 8 malam ini sudah pasti akan menjadi tumpuan peminat-peminat peserta yang bertanding kerana mahu melihat siapa yang bakal masuk dan siapa seterusnya yang akan diundi keluar dan tersingkir dari Maharaja Lawak Minggu ke 8 ini. Setelah minggu ke 7 kita menyaksikan amir 'i'm sorry ' terkeluar di maharaja lawak minggu ke 7 setelah mendapat undian terbanyak dikalangan peserta dan juri sepakat memilih amir dek prestasinya yang kurang lawak.

Jadi siapa pada pandangan anda akan masuk semula di gelanggang Maharaja Lawak minggu ke 8 ini. Siapa pula yang akan tersingkir  malam ini ? . Berdasarkan  undian semasa untuk ML Masuk Maharaja Lawak di facebook rasmi Maharaja Lawak, kumpulan R2 dilihat mendapat bilangan klik 'like' yang tertinggi setakat ini, jauh meninggalkan Alex yang mengekori dibelakang.


Apakah malam ini kumpulan R2 yang dilihat mendapat bilangan ' like '  tertinggi pada foto ML Masuk di facebook akan masuk semula di minggu ke 8 ini. Siapa pula yang akan tersingkir ? .. Mungkinkah Balas atau Man yang akan tersingkir ? ataupun peserta pilihan seperti Jambu, Jozan, Nabil atau Sepah yang akan terkeluar..sama-sama kita saksikan. 

Bagi yang tidak berkesempatan menonton Maharaja Lawak di Astro Warna dan sering mencari link online Maharaja Lawak minggu 8 atau live streaming Maharaja Lawak minggu ke 8, anda boleh menonton video Maharaja Lawak minggu ke 8 secara online di youtube guatv.com.my , namun mungkin dikeluarkan selepas habis siaran langsung Maharaja Lawak Minggu 8 ini. 
No comments:

Post a Comment

Popular Posts