Nora Elena | Baca Novel Kasih Yang Suci Secara Online

Nora Elena | Baca Novel Kasih Yang Suci Secara Online



Seperti yang semua maklum drama bersiri Nora Elena dalam slot Akasia TV3 adalah adaptasi dari sebuah novel iaitu Kasih Yang Suci karya Meen Zulaikha terbitan Karangkraf. Sehingga kini, drama tersebut masih lagi ditayangkan di tv3 dan sudah masuk episod ke 16. Rata-rata peminat drama bersiri ini, begitu teruja untuk mengetahui kisah selanjutnya dalam setiap episod terbaru Nora Elena. Jadi tidak hairanlah kalau setiap hari rating drama ini semakin meningkat.

Ramai peminat yang sedia maklum kisah hidup watak utama Nora Elena, bagaimana beliau melalui detik hitam diperkosa semasa berumur 15 tahun. Jadi persoalannya sekarang, siapa yang merogol dan memperkosa nora elena sebenarnya ? ..Kalau JR katakan Seth Tan adakah anda percaya ??..Tentu tidak..apakah kesudahan drama ini ?..

Jadi buat sesiapa yang masih mencari novel Kasih Yang Suci dimana Nora Elena diadaptasikan, dan mahu baca novel secara online.Boleh lah membaca nya DISINI.

Novel Kasih Yang Suci ini mungkin sedikit berbeza namun secara keseluruhannya masih memaparkan isi-isi yang sama seperti dalam drama Nora Elena, ada sedikit plot yang diolah dan dipendekkan. Selamat Membaca.






carian : novel kasih yang suci online, baca novel online, kasih yang suci nora elena, ending novel nora elena kasih yang suci, full episode nora elena tv3, drama nora elena online, kesudahan drama nora elena, ending drama nora elena adaptasi novel kasih yang suci, episod akhir nora elena,

10 comments:

  1. wow!! tq sangat2... minat nak baca ni..thanks tau..ni yg boleh melambatkan sern BW ni.hahaha..layan novel on9..

    ReplyDelete
  2. @Sern
    haha..oo rupanya fans drama ni jugak ye..berpinar la bce dr skrin laptop ni..klu rajin print la wat buku haha

    ReplyDelete
  3. haha..penangan movie sehingga ke novel =)

    ReplyDelete
  4. fyna klu bace novel,tydo je...

    ReplyDelete
  5. @Mohamadazhan hjDesa rasenye penangan novel smpai ke movie kot hehe

    ReplyDelete
  6. @Mohamadazhan hjDesa rasenye penangan novel smpai ke movie kot hehe

    ReplyDelete
  7. @fyna
    memang la..tmbh lagi klu mcm yang link atas tu..kat skrin pc..berpinar mata..

    ReplyDelete
  8. owh ada novel ni online rupanya. ni yang kiwi suka ni! :P

    ReplyDelete
  9. thanks share the link. walaupun drama dah habis, tapi masih mengulang tengok. hehehe. plan nak beli juga novel ni.

    ReplyDelete

Popular Posts