Blooger "Telordibasuh" Meninggal Dunia



Pemilik blog "telordibasuh.blogspot " Meninggal Dunia

Pernahkah anda melawati dan melihat banner header diatas??...Blog yang amat best dengan entry jenaka dan bersahaja. Memiliki follower sebanyak 4k. Namun mungkin kita tidak dapat lagi membaca entry-entry dari beliau lagi selepas ini. Jika anda ingin menjenguk blog allahyarham silakanlah...telordibasuh.blogspot.

Pemilik blog tersebut telah pun meninggal dunia hari ini, setelah dimasukan ke unit ICU, disebabkan serangan asma yang teruk. Marilah kita bersama-sama menyedekahkan surah AL-FATIHAH keatas roh allahyarham semoga beliau ditempat dikalangan orang-orang yang beriman. Amin. AL-FATIHAH...

Sebagai manusia biasa, kita tidak akan terlepas dari maut. Segalanya adalah ditangan Allah S.W.T Yang Maha Berkuasa.


7 comments:

  1. innalillahiwa inna lillahi raji'un
    moga Allah ampuni dia

    ReplyDelete
  2. takziah kepada keluarga beliau...
    Al-fatehah...

    ReplyDelete
  3. takziah aku ucapkan..
    dah berapa hari dah dia meninggal..
    walaupun aku tak kenal, tapi ada 'terasa' juga la bila sorang blogger pergi tinggalkan kita..

    ReplyDelete
  4. baru uncle tau apa sakit sebenar dia..heran pergi ke sana sini..cuma cakap meninggal jer..sebab musabab uncle tak tau huhuu

    ReplyDelete
  5. @uncle DR INFO..kata arwah ada asma..mgkn jngkitan paru2 kot..+ plak asma tu..lg teruk condition tu..

    ReplyDelete
  6. @Arya Putra aku pun xla knl sgt..tpi slalu la singgah blog tu..nama blog tu agak unik wat aku nk singgah hehe

    ReplyDelete

Popular Posts